Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Így mutyizza el lakásunkat a végrehajtó maffia egy hatezer f
  2014-07-07 22:00:47, hétfő
 
  2014-07-07. 21:10
Így mutyizza el lakásunkat a végrehajtó maffia egy hatezer forintos parkolási bírság miatt - Császti pénzért bármire képes

Gyilkos Császti 6000 forintos parkolóbírságért 200 millás ingatlant árvereztetett el, mutyizta el az alvilági bandájával. Az utóbbi négy évben a kormány tétlenkedése, lefizetett törvényhozók végrehajtók számára kedvező törvénymódosításai, lefizetett hatóságok tétlensége odáig vezethet idehaza, hogy egy 6000 forintos parkolási bírság behajtása 200 millás ingatlanvesztéssel járhat. Hazánkban minden tényező adott, hogy ilyesmi megtörténhessen.

Császti Ferenc, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara alelnöke
Itt van "gyilkos" Császti, az MBVK alelnöke, akit már bemutattunk elégszer olvasóinknak, pénzért bármire képes. A végrehajtói maffiának vannak parlamenti lobbistái, képviselők és államtitkárok, akik a végrehajtók számára kedvező törvényeket hoznak vagy hagynak hatályban, és a felügyeletet sem gyakorolják, csak a zsebelést és vámszedést. Vannak ügyészek és bírák a végrehajtók zsebében, akikről szintén tájékoztattuk már a közvéleményt. Széles elvtársról is lerántottuk a leplet, hogyan fosztogatja ő is a népet fideszes oligarchaként, vesz részt a végrehajtó üzletágban érdekeltségeivel, hogyan próbálja betolni emberét (Schmidt Zoltánt) a végrehajtó kamara vezetői székébe.
Az alábbi eset is csak megítélés kérdése, de mi megpróbálunk segíteni az ügyészségnek, hogy azt olvassák ki a történetből, ami valójában történt.
Dokumentummal alátámasztva mutatjuk be, hogyan lopja el a "gyilkos" Császti Ferenc, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara alelnöke az adósok pénzét. Példánkat BÁRKIRE lehet alkalmazni, akinek van bármilyen hitele és akárkinek, akármilyen aprósággal tartozik. Ez már elég a nemrég hivatali visszaélésben is vádlott, magát természetesen ártatlannak beállító balhés fővégrehajtónak arra, hogy ne csak a jelen esetben parkolási díjhátralék végrehajtásáért neki járó kb. 12 000 forintot zsebelje be, hanem rátelepedve minden vagyonra, további 12 millió forintot is lehúzzon.

Rákattintva nagyítható

Történetünkben Tibor egy szombathelyi kiruccanása során nem vett parkolójegyet úgy 2007 környékén. Ez ugye bárkivel előfordulhat, főleg a mostani kaotikus parkolási rendszerben. Nem tudhatjuk, hogy ez neki szokása volt, vagy csak előfordult, de ez mindegy is az ügy szempontjából. A lényeg, hogy valamiért a pótdíjat sem fizette, de ez is bárkivel megeshet. Végül 2008-ban a Szombathelyi Vagyonhasznosító és Városgazdálkodási Zrt. nem várt tovább a 6 000 forintjára és végrehajtásra adta az ügyet. Így került szerencsétlen Tibor ügye - lévén a balhés Császti vadászterületén lakik - a rablóvezérhez. Mint írtuk, ha korrekten végigviszi a végrehajtást, kb. 12 000 forint üti a markát, ami már eleve több, mint amit megérdemel. Valószínűleg valamelyik nála dolgozó csicska láthatta, hogy a "komoly" tartozást felhalmozó Tibor rendelkezik egy devizahitellel terhelt, új építésű lakással, és ezt jelezte balhés főnökének.
Na, most jön az okosság, mert egy végrehajtást lehet csinálni jól, rosszul és jövedelmezően. Ha ilyen üggyel találkozik a balhés gyilkos, akkor először tájékozódik, majd kivár, és kézbe veszi az irányítást. Első és legfontosabb dolog, hogy az adós ne, vagy csak határidőn túl szerezzen tudomást a végrehajtásról, mert akkor még kifizetné a tartozást, ami 6 000 forint és járulékai, ami a bűnöző végrehajtóvezérnek kevés. Viszont, ha nem kapja meg az értesítőket, önként nem áll helyt a parkolásért, lehet tovább folytatni az eljárást.
Mivel parkolásról van szó, most nyer értelmet az a kifejezés, hogy a parkolódíjat adók módjára kell behajtani.
Ezt már sokat hallottuk, csak nem mindenki tudja mit jelent. Ilyenkor ugyanis a végrehajtót nem köti a fokozatosság, vagyis a tartozást mindig az adósra nézve legkevésbé terhes dolgon kell végrehajtania, mint normál végrehajtások esetén, hanem azonnal rá mehet gyakorlatilag bármire, ami az adós nevén van. Ez történt most is. A 2008-ban indult végrehajtás során gondosan figyeltek arra, hogy Tibor ne tudjon az eljárásról és ne tudja befizetni a parkolást. Így 2014-ben az eredménytelen eljárásra hivatkozva Császti végrehajtás alá vonta Tibor lakását a II.kerületben. Mivel a lakáson volt bejegyezve 556.813,12 svájci frank (ez kb. 190 millió forint) hiteltartozás az AEGON Zrt. javára, a balhés Császti felhívta a bankot, hogy csatlakozzanak a végrehajtáshoz, különben nem kapnak az árverezésre kerülő lakás árából. A bank ilyenkor nem tud mit tenni, fut a pénze után. Először is felmondja a hitelszerződést, függetlenül attól, hogy fizetik azt, vagy sem. A felmondás indoka ilyenkor az, hogy megszűnik a jelzálog-biztosíték, ezért vagy visszafizeti a teljes összeget, vagy ők is megindítják a végrehajtást.
Ez történt, Császti kapzsiságának köszönhetően Tibor 6 000 forintos parkolási pótdíja miatt elbukta budai lakását és még tartozása is maradt, csak azért, mert így a 12 000 forint végrehajtási jutalék helyett 12 millió forint üti így a legbalhésabb végrehajtó, egyben kamarai alelnök ragacsos markocskáját. Az meg már végképp nem érdekel senkit, hogy a kb. 190 millió forint hitellel terhelt ingatlan potom 45 millióra értékelték a haveri becsüsök, csak hogy legyen rá vevő kb. 35 millióért.
Ha Császti cikkünkre reagálva megint az nyilatkozza valamelyik hiteles médiának, hogy nem így van, nézzük meg az Árverési Hirdetményen található ügyszámok keletkezési évét. A parkolás miatt a végrehajtást 2008-ban rendelték el Császtinál az 1499. sorszámon, míg az ingatlan miatt 2013-ban rendelték el a végrehajtást 1512. és 1513. sorszámokon. Nagyjából ennyi időre van szükség, hogy parkolási tartozás miatt eladjanak egy egész lakást.
Sajnos, ez csak egy ügy, az ezerből. Nem csak Tibornak ez a sorsa, hanem mindenkinek, ha a balhés Császti, vagy valamelyik tanítványa kiszemel, mert van mit elvenni tőled, legyél fiatal vagy nyugdíjas, gazdag vagy szegény, mire tudomást szerzel a tartozásodról, semmid nincs, mert elvették... Vajon a végrehajtók virágkora mikor ér véget? Mikor lesz rend a végrehajtások terén? Mikor fogják elszámoltatni és börtönbe csukni az egész MBVK vezérkarát?
Folytatjuk
(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/130094/#ixzz36oZaznvZ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vagyonhasznosító, érdekeltségeivel, parkolóbírságért, vadászterületén, hitelszerződést, fővégrehajtónak, végrehajtásáért, megtörténhessen, devizahitellel, csatlakozzanak, végrehajtáshoz, végrehajtásról, történetünkben, végrehajtások, gyakorlatilag, eredménytelen, államtitkárok, végrehajtásra, rablóvezérhez, szerencsétlen, oligarchaként, parkolójegyet, dokumentummal, elszámoltatni, tartozásodról, visszaélésben, jövedelmezően, végrehajtania, tájékoztattuk, árvereztetett, természetesen, szempontjából, kapzsiságának, hiteltartozás, valószínűleg, legbalhésabb, végrehajtó maffia, hatezer forintos, alvilági bandájával, utóbbi négy, kormány tétlenkedése, 6000 forintos, végrehajtói maffiának, végrehajtók számára, végrehajtók zsebében, népet fideszes, végrehajtó üzletágban, végrehajtó kamara, alábbi eset, adósok pénzét, nemrég hivatali, jelen esetben, Gyilkos Császti, Császti Ferenc, Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara, Schmidt Zoltánt, Példánkat BÁRKIRE, Történetünkben Tibor, Szombathelyi Vagyonhasznosító, Városgazdálkodási Zrt, AEGON Zrt, Árverési Hirdetményen,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  A fák lelke  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Paul David Tripp Április 24  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Idézetek a barátságról  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Szent György nap  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 23  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Viharban csak az a fa marad ál...  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Palóc Grand Canyon  Viharban csak az a fa marad ál...  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Két tekintet van  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  A végzet az  Az udvariasság alapja: önismer...  Bella István: Zsoltár  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Beney Zsuzsa - Álom  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  A végzet az  Életművészet  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam Krisztinától  Emlék  Rögtön puha Mézes Krémes  Pillangó  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  A végzet az  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Volt egy...  A fák lelke  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
végrehajtó maffia, hatezer forintos, alvilági bandájával, utóbbi négy, kormány tétlenkedése, 6000 forintos, végrehajtói maffiának, végrehajtók számára, végrehajtók zsebében, népet fideszes, végrehajtó üzletágban, végrehajtó kamara, alábbi eset, adósok pénzét, nemrég hivatali, jelen esetben, szombathelyi kiruccanása, mostani kaotikus, balhés Császti, devizahitellel terhelt, végrehajtást lehet, balhés gyilkos, parkolódíjat adók, tartozást mindig, adósra nézve, adós nevén, 2008-ban indult, eredménytelen eljárásra, lakáson volt, árverezésre kerülő, bank ilyenkor, pénze után, felmondás indoka, teljes összeget, legbalhésabb végrehajtó, haveri becsüsök, nyilatkozza valamelyik, parkolás miatt, végrehajtást 2008-ban, ingatlan miatt, végrehajtást 1512, egész lakást, végrehajtók virágkora, végrehajtások terén, egész MBVK, vagyonhasznosító, érdekeltségeivel, parkolóbírságért, vadászterületén, hitelszerződést, fővégrehajtónak, végrehajtásáért, megtörténhessen, devizahitellel, csatlakozzanak, végrehajtáshoz, végrehajtásról, történetünkben, végrehajtások, gyakorlatilag, eredménytelen, államtitkárok, végrehajtásra, rablóvezérhez, szerencsétlen, oligarchaként, parkolójegyet, dokumentummal, elszámoltatni, tartozásodról, visszaélésben, jövedelmezően, végrehajtania, tájékoztattuk, árvereztetett, természetesen, szempontjából, kapzsiságának, hiteltartozás, valószínűleg, legbalhésabb, legfontosabb, köszönhetően, felügyeletet, végrehajtást, közvéleményt, visszafizeti, végrehajtási, parkolódíjat, megpróbálunk, fokozatosság, hirdetményen, alátámasztva, szombathelyi, előfordulhat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.